Cautare

1211 de rezultate pentru "ciotlaus targu mures" (2.58 secunde)
Cum arata tanara care atrage toate privirile in orasul sau N'Doye si colegii lui sunt inconjurati de ispite la Targu Mures Peste tot dau nas in nas cu Miss Bikini Fitness!
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Cityplex (Brasov, Tulcea si Constanta), Lotus (Oradea), Odeon (Cluj), Cortina (Oradea), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Arta (Targu-Mures), Patria (Craiova), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onesti), Glendale (Bucuresti) si in reteaua Cinema City:
O voce delicata, cu accente grave, dar catifelate, VIORICA PINTILIE are o poveste de dragoste de peste 15 ani cu scena, atat in cluburi, dar si la festivaluri precum Festivalul de Jazz de la Targu Mures (2013), Sibiu Jazz Fest (2013) sau The Gardener Jazz Festival (2015).
Exista doar la Targu Mures si a existat la Cluj. ... In prezent, dupa diagnosticare, copiii cu recomandare de interventie chirurgicala sunt trimisi la Targu Mures, unde exista singura sectie de chirurgie cardiaca pentru copii din tara noastra.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs zilele acestea la targul traditional organizat cu prilejul Pastelui, in Parcul Cismigiu. ... Am adus 120 de litri de apa Artezi, la fiecare targ, de la un prieten de-al meu din Targu Mures, din Cristesti.
Alexandru ar trebui sa mearga in anumite weekend-uri si in vacante sa locuiasca cu tatal sau, la Targu Mures, acest lucru nu s-a intamplat pana acum", a declarat Draghici. ... "Bunicii de la Targu Mures nu si-au vazut nepotelul de cand acesta era micut", a precizat Draghici.
Tot in acest avant distructiv au fost desfiintate sau reorganizate unitati emblematice ale medicinii Romanesti, asa cum erau "Institutul Inimii" din Targu Mures sau "Institutul de Gastroenterologie si Hepatologie" din Iasi.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs zilele acestea. Targul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
Ca muresean, ma mandresc cu performantele centrului medical Targu Mures in toate domeniile de specialitate, unele unice inovative si unice in tara si cu sistemul local de urgenta care continua sa fie un model.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
Iasi, Cluj, Timisoara, Targu Mures) si 4 pentru copii: Bucuresti, Targu Mures, Timisoara si Cluj. Din anul 2013, la Sibiu functioneaza Casa Inimii, dedicata problemelor HTAP, initiativa a Profesorului Ioan Mircea Coman de la Institutul Fundeni.
Varianta a treia ar fi sa stau la UPU Targu Mures, dar dupa o luna, doua o sa ma toace. ... Ma duc in prima faza la Targu Mures si stiu cum sa rezolv o treaba si sa fac ceva util, a raspuns Arafat.
La varsta de 16 ani, ascultand o placa de-a lui Furdui Iancu la verii mei din Targu Mures, am inceput sa cant "M-o facut maica fecior", iar ei ma incurajau ca le place foarte mult.
Un incendiu de proportii a provocat panica pe o strada din Targu Mures. Doua case, un atelier de tamplarie si un laborator de analize, toate au fost afectate de flacari pe o suprafata totala de 300 de metrii patrati.
Medicii scoliti la Universitatea de Medicina din Targu Mures sunt printre cei mai buni din tara, pentru ca institutia in cauza are un prestigiu bazat pe merite greu de egalat in Romania.
Accident cumplit la Targu Mures: 2 oameni au murit dupa ce 2 masini si un TIR s-au ciocnit | Traficul este blocat complet
O autospeciala de politie s-a rasturnat intr-o intersectie din centrul orasului Targu Mures, dupa ce s-a izbit de un alt autoturism.
Potrivit conducerii SNLO, prin actul amintit, societatea bucuresteana, mutata recent în Alexandria, se obliga sa vireze în contul producatorului de lignit cu sediul la Târgu Jiu creantele respective, onorariul urmând sa fie platit de catre datornic.
google-analytics.com